Milarian guru anu sampurna pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngembangkeun kamampuan pikeun hasil

mycoolclass.com

NYAAH

KELAS.COM

MyCoolClass.com

Anu urang?

MyCoolClass.com mangrupikeun platform pembelajaran virtual milik guru. Di sakola online kami,
anjeun bakal mendakan guru anu sampurna pikeun nyayogikeun anjeun pangalaman diajar pribadi anu pangsaéna.
Kami bakal ngabantosan anjeun ngahontal tujuan - pribadi atanapi propésional. Diajar basa?
Peryogi bimbel pikeun sakola atanapi universitas? Hoyong maénkeun alat musik?
MyCoolClass.com gaduh kelas anu hadé pikeun anjeun!
Kami ngahubungkeun guru anu pangsaéna ti sakumna dunya sareng peserta didik anu paling pikaresepeun,
rohangan terbuka sareng beragam budaya.

MyCoolClass.com

Kursus Bisnis

 

MyCoolClass.com

Basa

 

MyCoolClass.com

Wisata & Budaya

 

MyCoolClass.com

Élmu & Tech

 

mycoolclass.com

DATANG

Siap-siap pikeun dunya diajar virtual anu cool, anyar sareng pikaresepeun!

Kami parantos ngarobih ngarobih sistem manajemén diajar sareng guru ngalamar gabung sareng koperasi. 
Kami ngarencanakeun janten operasional lengkep sareng nampi pendaptaran dina Méi 2021. 

mycoolclass.com

SPRING 2021

Plaform pembelajaran virtual milik guru internasional

Geura sumping

MyCoolClass.com Barudak

kids

2-12 Taun heubeul

Barudak bakal resep kursus pendidikan urang anu pikaresepeun. Kami gaduh tutor dina basa, matematika, seni, sains sareng seueur deui.

Budak MyCoolClass.com

Nonoman

12-17 Taun heubeul

Nonoman bakal kalibet sareng kursus unik sareng kréatip kami dina sababaraha ragam basa, mata pelajaran
jeung katerampilan.

MyCoolClass.com déwasa

dewasa

Kelas sareng Kursus Dewasa

Pendidikan kontinyu pikeun jalma dewasa gampang kalayan guru mata pelajaran anu pangsaéna ti sakitar
dunya pikeun ngabantosan.

Upami anjeun hoyong diajar nyarios basa Perancis, ningkatkeun kosa kata basa Inggris anjeun, atanapi peryogi bimbingan dina aljabar, anjeun tiasa mendakan guru anu sampurna di MyCoolClass.com

mycoolclass.com

ngawangun
kaahlian
anjeun kedah
sukses

mycoolclass.com

kira-kira

MyCoolClass.com mangrupikeun koperasi internasional
guru. Misi kami nyaéta nyayogikeun aktipitas
sareng pendidikan khusus pikeun murid urang.
Urang ngalakukeun ieu ku ngawangun hubungan anu nyata sareng langgeng sareng ku nyiptakeun lingkungan diajar anu unik
pikeun nyocogkeun ka kabutuhan masing-masing. Salaku koperasi, prioritas urang nyaéta murid sareng guru urang,
sanés kauntungan saham.
Sadayana ngéléhkeun!

Sadaya murid sareng guru urang tiasa nyarios
éta MyCoolClass!

mycoolclass.com

Ngadaptarkeun Newsletter kami!

Ngadaptarkeun buletin kami sareng janten anu munggaran anu terang ngeunaan pendaptaran mimiti, pembaruan sakola, kursus anyar, blog guru sareng berita anu menarik!

TUTURKEUN KAMI