Gjeni mësuesin e përsosur për t'ju ndihmuar të zhvilloni aftësitë për të pasur sukses

mycoolclass.com

FTOHET IME

KLASA.COM

MyCoolClass.com

Kush jemi ne?

MyCoolClass.com është një platformë e të mësuarit virtual në pronësi të mësuesve. Në shkollën tonë online,
do të gjeni mësuesin e përsosur për t'ju siguruar përvojën më të mirë personale të të mësuarit.
Ne do t'ju ndihmojmë të arrini qëllimin tuaj - personal ose profesional. Mësoni një gjuhë?
Keni nevojë për tutor për shkollë apo universitet? Dëshironi të luani një instrument muzikor?
MyCoolClass.com ka një klasë të këndshme vetëm për ju!
Ne lidhim mësuesit më të mirë nga e gjithë bota me nxënësit më të mprehtë në një argëtim,
hapësirë ​​e hapur dhe e larmishme kulturore.

MyCoolClass.com

Kurse biznesi

 

MyCoolClass.com

Gjuhë

 

MyCoolClass.com

Udhëtim & Kulturë

 

MyCoolClass.com

Shkencë & Tech

 

mycoolclass.com

VINI

Bëhuni gati për një botë të të nxënit virtual, të ri dhe emocionues!

Ne jemi duke përfunduar duke personalizuar sistemin tonë të menaxhimit të mësimit dhe mësuesit po aplikojnë për t'u bashkuar në kooperativë. 
Ne planifikojmë të jemi plotësisht operacionalë dhe të pranojmë regjistrimet në maj 2021. 

mycoolclass.com

SPRING 2021

Platforma ndërkombëtare e të mësuarit virtual në pronësi të mësuesve

Se shpejti

Fëmijët MyCoolClass.com

Kids

2-12 vjet i vjetër

Fëmijët do të pëlqejnë kurset tona argëtuese dhe edukative. Ne kemi tutorë në gjuhë, matematikë, art, shkencë dhe më shumë.

Adoleshentët MyCoolClass.com

adoleshencë

12-17 vjet i vjetër

Adoleshentët do të angazhohen me kurset tona unike dhe krijuese në një larmi gjuhësh, lëndësh
dhe aftësitë.

Të rriturit MyCoolClass.com

Të rritur

Klasat dhe kurset për të rritur

Edukimi i vazhdueshëm për të rriturit është i lehtë me mësuesit më të mirë të lëndëve nga rreth
bota për të ndihmuar.

Nëse doni të mësoni të flisni frëngjisht, të përmirësoni fjalorin tuaj anglisht ose keni nevojë për tutor në algjebër, mund ta gjeni mësuesin e përsosur në MyCoolClass.com

mycoolclass.com

Zhvillimi
aftësitë
ju duhet
të ketë sukses

mycoolclass.com

Rreth Nesh

MyCoolClass.com është një kooperativë ndërkombëtare
të mësuesve. Misioni ynë është të sigurojmë angazhime
dhe edukim të personalizuar për studentët tanë.
Ne e bëjmë këtë duke ndërtuar marrëdhënie reale dhe të qëndrueshme dhe duke krijuar një mjedis unik të të mësuarit
për t’iu përshtatur nevojave tuaja individuale. Si kooperativë, përparësitë tona janë studentët dhe mësuesit tanë,
jo fitimet e aksionerëve.
Të gjithë fitojnë!

Të gjithë studentët dhe mësuesit tanë mund të thonë
është MyCoolClass!

mycoolclass.com

Regjistrohuni në Buletinin tonë!

Regjistrohuni në gazetën tonë dhe jini i pari që do të dijë për regjistrimet e hershme, azhurnimet e shkollës, kurse të reja, bloge për mësuesit dhe lajme të tjera interesante!

Ndiqni SHBA