Пронајдете го совршениот наставник кој ќе ви помогне да развиете вештини за да успеете

mycoolclass.com

МОЈА КОУЛ

КЛАС.КОМ

MyCoolClass.com

Кој сме ние?

MyCoolClass.com е виртуелна платформа за учење во сопственост на наставникот. Во нашето онлајн училиште,
ќе најдете совршен учител кој ќе ви го обезбеди најдоброто лично искуство за учење.
Ние ќе ви помогнеме да ја достигнете својата цел - лична или професионална. Учење јазик?
Ви треба туторство за училиште или универзитет? Дали сакате да свирите музички инструмент?
MyCoolClass.com има кул час само за вас!
Ние ги поврзуваме најдобрите наставници од целиот свет со најсилните ученици во забава,
отворен и културно разновиден простор.

MyCoolClass.com

Курсеви за бизнис

 

MyCoolClass.com

Јазици

 

MyCoolClass.com

Патување и култура

 

MyCoolClass.com

Наука и техника

 

mycoolclass.com

ДОААЕ

Подгответе се за кул, нов и возбудлив свет на виртуелно учење!

Завршуваме со прилагодување на нашиот систем за управување со учење и наставниците аплицираат да се приклучат на задругата. 
Планираме да бидеме целосно оперативни и да прифаќаме уписи во мај 2021 година. 

mycoolclass.com

ЗДРАВЈЕ 2021

Меѓународна платформа за виртуелно учење во сопственост на наставниците

Наскоро

Деца од MyCoolClass.com

Деца

2-12 Години стари

Децата ќе ги сакаат нашите забавни, едукативни курсеви. Имаме тутори по јазик, математика, уметност, наука и многу повеќе.

Тинејџери MyCoolClass.com

Тинејџери

12-17 Години стари

Тинејџерите ќе се вклучат во нашите уникатни и креативни курсеви на различни јазици, теми
и вештини.

Возрасни MyCoolClass.com

Возрасни

Часови и курсеви за возрасни

Континуираното образование за возрасни е лесно со најдобрите наставници по предметите од околината
светот да помогне.

Ако сакате да научите да зборувате француски, да го подобрите вашиот вокабулар во англискиот јазик или ви треба туторство по алгебра, совршениот наставник можете да го најдете на MyCoolClass.com

mycoolclass.com

Развивање
вештините
ти треба
да успее

mycoolclass.com

За Тоше

MyCoolClass.com е меѓународна соработка
на наставниците. Нашата мисија е да обезбедиме ангажирање
и персонализирано образование на нашите студенти.
Ова го правиме со градење на вистински и трајни врски и со создавање на единствена средина за учење
за да одговараат на вашите индивидуални потреби. Како соработка, наши приоритети се нашите ученици и наставници,
не профити на акционери.
Секој победува!

Сите наши ученици и наставници можат да кажат
тоа е MyCoolClass!

mycoolclass.com

Пријавете се за нашиот Билтен!

Пријавете се за нашиот билтен и први ќе дознаете за рано запишување, ажурирања на училиштата, нови курсеви, блогови за наставници и други возбудливи новости!

СЛЕДЕТЕ САД