Temokake guru sing sampurna kanggo mbantu sampeyan supaya bisa sukses

mycoolclass.com

COOLKU

CLASS.COM

MyCoolClass.com

Sing kita?

MyCoolClass.com minangka platform pembelajaran virtual duweke guru. Ing sekolah online,
sampeyan bakal nemokake guru sing sampurna kanggo nyedhiyakake pengalaman belajar pribadi sing paling apik.
Kita bakal mbantu nggayuh tujuan - pribadi utawa profesional. Sinau basa?
Kudu les kanggo sekolah utawa universitas? Pengin muter alat musik?
MyCoolClass.com duwe kelas apik kanggo sampeyan!
Kita nyambungake guru sing paling apik ing saindenging jagad karo sing sinau sing paling seneng,
mbukak lan macem-macem budaya.

MyCoolClass.com

Kursus Bisnis

 

MyCoolClass.com

Basa

 

MyCoolClass.com

Lelungan & Budaya

 

MyCoolClass.com

Ilmu & Tech

 

mycoolclass.com

Teka

Ayo siyap kanggo jagad pembelajaran virtual sing apik, anyar lan nyenengake!

Kita rampung ngrampungake sistem manajemen pembelajaran lan guru nglamar kanggo gabung karo koperasi. 
Kita ngrencanakake bakal operasional lan nampa dhaptar ing Mei 2021. 

mycoolclass.com

SPRING 2021

Plaform pembelajaran virtual duweke guru internasional

teka rauh

MyCoolClass.com Bocah-bocah

Kids

Taun 2-12

Anak-anak bakal seneng kursus pendhidhikan sing nyenengake. Kita duwe guru babagan basa, matematika, seni, ilmu pengetahuan lan liya-liyane.

Remaja MyCoolClass.com

teens

Taun 12-17

Para remaja bakal melu kursus unik lan kreatif ing macem-macem basa, subjek
lan katrampilan.

MyCoolClass.com diwasa

Wong diwasa

Kelas lan Kursus Dewasa

Pendhidhikan terus-terusan kanggo wong diwasa gampang karo guru mata pelajaran sing paling apik saka sakiwa tengene
donya kanggo mbantu.

Yen sampeyan pengin sinau nganggo basa Prancis, ningkatake kosa kata basa Inggris, utawa butuh les ing aljabar, sampeyan bisa nemokake guru sing sampurna ing MyCoolClass.com

mycoolclass.com

Mbangun
katrampilan
sampeyan perlu
kanggo nggayuh

mycoolclass.com

About

MyCoolClass.com minangka koperasi internasional
saka guru. Misi kita yaiku nyedhiyakake macem-macem
lan pendhidhikan khusus kanggo siswa.
Kita nindakake kanthi nggawe sesambetan nyata lan awet terus nggawe lingkungan sinau sing unik
cocog karo kabutuhane dhewe-dhewe. Minangka koperasi, prioritas utama yaiku siswa lan guru,
dudu bathi saham.
Kabeh wong menang!

Kabeh siswa lan guru bisa ngomong
iku MyCoolClass!

mycoolclass.com

Mlebu kanggo Newsletter!

Ndhaptar buletin lan dadi sing pertama ngerti babagan pendaftaran awal, nganyari sekolah, kursus anyar, blog guru lan warta liyane sing nyenengake!

FOLLOW US